ZİRAİ İLAÇLAMA
Sağlıklı beslenme dediğimiz zaman karşımıza o kadar fazla seçenek çıkıyor ki bunların hepsini ne uygulamak mümkün ne de hepsini öğrenmek mümkün. Tarımsal ilaçlama yapılmamız bir gıda bulmak ise imkansız. Önemli olan doğru yöntemler ile üretilmiş ve doğru ilaçlar ile gerekli önlemler alınarak üretilmiş ürünleri tüketebilmek. Tabi bunu yapmak üreticinin sorumluluğunda. ZİRAİ İLAÇLAMA konusunda vatandaş bir şey bilmez. Bu güvenceyi üreticinin sorumluluğunda. Tabi üreticinin de ürün verimliliğini artıracak şekilde ve ilaçları kullanarak ilaçlama yapması gerekiyor. Yapması kelimesi belki de hatalı oldu. Uzmanlarına yaptırması gerekiyor. İlaçlama bilinçsizce yapılacak ve önemsizleştirilecek bir olgu değildir. Mutlaka tecrübeli, uzman ve eğitimli kişiler tarafından yapılmalıdır. Bunu ise sadece ruhsatlı olan bir zirai ilaçlama şirketi gerçekleştirebilir.

Ruhsatlı kelimesinin altını çizmekte yarar var. Çünkü birçok işletme merdiven altı olarak çalışıyor. Bunun ana nedeni vergi ödememek ve daha ucuza mal edilmiş ilaçlar kullanarak üreticiye ucuz ilaçlama seçenekleri sunmak. Peki, bu ilaçlama yöntemleri ile istenen sonuç elde edilebilir mi? Ya da o ürünü tüketecek olan vatandaşların olumsuz etkilenmesinin önüne geçilebilir mi? Bu gibi risklerden dolayı zirai ilaçlama servisi seçerken ruhsatlı olanı bulmak zorundayız. Bu aşamada firma ile görüşürken ruhsatlarını görmek istemek en doğal hakkımız olacaktır. Ardından kullandıkları ilaçların hem Sağlık bakanlığı hem de Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmış olması gerekir. Böylece üretim yaptığımız mamulden beklenen sonuç elde edilirken insan sağlığını da ön planda tutmuş olacağız. Ama bazı önlemlerin ilaçlama öncesinde de sonrasında da alınması gerekir. Bu aşamada da ruhsatlı firmanın eğitimli personelleri yol gösterici olacaktır.

Zirai ilaçlama bu alanın en riskli ilaçlama yöntemlerinde olması nedeniyle uygulamayı yapacak olan kişilerin deneyimli ve eğitimli olması ayrı bir önem taşır. Anlaşma yapılacak olan firmanın daha önce yaptırdığı zirai ilaçlamalardan elde ettiği sonucu öğrenmek durumundayız. Sizlere zirai ilaçlama firması arayışınıza son verdirecek bir önerimiz var. O da bizleri aramanız. Bizler İstanbul genelinde sabit fiyatlarla hizmet veren ruhsatlı bir firmayız. Mutlak memnuniyet ilkesi ile çalışan firmamızdan destek almak için bizi günün her saatinde arayabilirsiniz. Deniz İlaçlama garantili ilaçlama faaliyeti sürdüren bir işletmedir.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
27 Kez Okundu