TAHTA KURUSU

Bazı hastalıkların böceklerden kaynaklandığını anlamamız için daha ne kadar bekleyeceğiz anlamakta sorun yaşıyoruz. Her hastalığı iklime ya da beslenme alışkanlıklarımıza hatta salgınlara bağlamak akıl karı iş değil. Çünkü böcekler sadece ortalıkta dolaşan ve iğrenç olarak nitelendirilecek canlılar değil. Onlar bir mikrop yuvası. Özellikle ısıran böcekler çok ciddi tehlikeler saçıyorlar. Bunlar hem mikrop taşıyorlar hem de insan kanına temas ederek insandan insana hastalık taşıyorlar. Sadece alerjisi olanlar değil sağlıklı kişilerde bile hastalığa neden olabiliyorlar. Tahta kuruları bunlara en iyi örneklerden birisidir. Çünkü bu böcekte insanları ısırırlar. Hem de gece uyurken ısırırlar. Bu nedenle de savunmasız anımızı yakalamış olurlar. Tahta kurusu buradan da anlaşılacağı gibi geceleri ortaya çıkan, gündüzleri ise daha karanlık ortamlarda konuşlanan bir böcektir.

Bu zararlının gece uyurken ortaya çıkıyor olması nedeniyle yatak böceği olarak da adlandırılır. Evlerimizde ya da yataklarımızda yapacağımız bir detaylı temizlik TAHTA KURUSU sorunundan kurtulmak için tek başına yeterli değildir. Mutlaka ortamda ilaçlama yaptırılması gerekmektedir. Tabi bu ilaçlamayı da kendimiz yapmayacağız. Hele ki o televizyonlardan izlediğimiz ilaçları kullanarak onlardan kurtulmayı umuyorsak sadece hayal kuruyoruz. Ortamda görünen birkaç tahta kurusu öldü diye onlardan kurtulduk diyemeyiz. Mutlaka ruhsatlı olan ilaçlama firmalarından yardım almamız gerekir. Ne yazık ki çevremizde ruhsatlı olmayan ilaçlama firmaları kol geziyor. Böyle olunca da ilaçlama firması seçimine ayrı bir önem göstermek gerekiyor. Bu kapsamda ilk hassasiyet resmi belge kontrolünden geçiyor. Sıradan yöntemlerden kaçınıp mutlaka profesyonel desteğe başvurmak zorunludur.

Tahta kurusu ilaçlama konusunda seçilecek işletmede dikkat edilmesi gereken bir başka konu da o firmanın çalışanlarının tahta kuruları konusunda yeterliğini denetlemektir. Bunu anlamak için de o firmanın geçmiş dönemlerde yaptıkları ilaçlamalardan elde ettikleri sonuçları öğrenmek gerekir. Biz buna referans kontrolü diyoruz. Referanslar ile yapılacak görüşme ciddi yol gösterici olacaktır. Yatak böcekleri konusunda değerli birikimleri olan firmamız sizlere günün her saatinde yardımcı olmak için beklemektedir. Biz Deniz İlaçlama olarak günün her saatinde ilaçlama yaparak mutlak memnuniyet sağlıyoruz. Garantili ilaçlamanın tek adresi olan işletmemiz ruhsatlı ve standartlara uygun ilaç ve ekipmanları ile sizleri tahta kurularından kurtarıyor.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
43 Kez Okundu