TAHTA KURUSU NASIL GEÇER?

Bazı böcekler insanlara diğerlerinden çok fazla zararlar verirler. Bunlardan ilk sıralara koyulacak olanlardan birisi de tahta kurusu demek abartılı olmayacaktır. Çünkü bu böcek insanları ısırırlar ve bu yol ile mikrop bulaştırırlar. Kan ile temas eden her zararlı gibi bu böcekte çok tehlikelidir ve sadece kızarıklık ve kaşıntı ile atlatılamayacak hastalıklara neden olabilirler. Ama daha ciddi bir sorun var ki o da tahta kurularının sadece geceleri aktif olmalarıdır. İnsanlar uyurken onları gelip ısırırlar ve bu yüzden de bizler için en savunmasız anlarımızda mücadele edemeyeceğimiz böceklerdendir. Gündüz saatlerinde ise ortalıkta tahta kurusu görmek çok olası bir durum değildir. TAHTA KURUSU NASIL GEÇER derseniz iyi bir ilaçlama gerekir ve bu ilaçlamanın da gece yapılması gerekir diyebiliriz. Bu nedenle de ilaçlamanın çok dikkatli yapılması gerekir. Ayrıca bu ilaçlamayı da ilaçlama firmalarına yaptırmak gerekir.

Tahta kurusu ilaçlama diğer pek çok haşerenin ilaçlanmasından daha zordur. Daha hassasiyet ister. Bu da seçilecek olan ilaçlama firmasının da itina içilmesi gerektiğini gözler önüne serer. Bu aşamada seçilecek olan ilaçlama firmasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıklamakta yarar var. Öncelikle tahta kurusu sorunu ile mücadele etmek için arayacağımız ilaçlama firmasının ruhsatlı olma zorunluluğu var. Bu hassasiyeti sadece tahta kuruları için değil diğer ilaçlama ihtiyaçları için de göstermek gerekir. Çünkü ilaçlama firması ruhsatlı ise zaten gerekli pek çok şartı da sağlamış olacaktır. Bunlardan birisi de Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçların kullanılma zorunluluğu. Bunun yanında eğer ilaçlama şirketi ruhsatlı ise kullanacakları ekipmanlarının da belirli standartlara uygun olacağını söyleyebiliriz ki bu da beraberinde daha etkili ilaçlama anlamına gelir.

Aslında insanların tahta kurusu nasıl geçer diye düşüneceklerine hangi ilaçlama firması ile anlaşmalıyım ki bu sorundan en etkili bir şekilde kurtulmalıyım diye düşünmeleri gerekir. Ama bu konuda eksik kaldığımız gerçeğini de unutmayalım. Tahta kurusundan kurtulmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çünkü yukarıda belirttiğimiz şartları sağlayan firmamız bunun yanında günün her saatinde aktif olmak, İstanbul genelinde sabit fiyatlar ile tahta kuruları ile mücadele ediyor olmak, uzman ve eğitimli kişilerle uygulama yapıyor gibi birçok özelliği taşımaktayız. Deniz İlaçlama olarak ana hedefimiz sizleri tahta kurusu nasıl geçer sorusunu sormaktan kurtarmaktır. Garantili ilaçlama için bizleri aramadan uygulama yaptırmayın.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
46 Kez Okundu