SUSAM BÖCEĞİ
Haşereler genellikle görünüşlerine, renklerine ya da yaşadıkları yerlere göre isimlendirilmişlerdir. Her ne kadar literatürdeki isimleri farklı olsa da bizim ülkemizde bilinen isimleri çok daha farklı olabilmektedir. Bunlardan birisi de SUSAM BÖCEĞİ olarak isimlendirilen böcektir. Bu böcek ismini susama benzerliği ile almıştır. Hem renk olarak hem de görüntü olarak susamı anımsatır. Ama isimlerindeki masumiyet ve görüntülerindeki estetik onların verebileceği zararların üzerini örtmemeli. Sigara ya da tütün böceği olarak da isimlendirilen bu zararlının kesinlikle ortalıkta bulunmaması ve mutlaka ilaçlanması gerekir. Susam böceği ilaçlama ise ayrı bir maharet istemektedir. Bu nedenle de bu böcek ile mücadele kapsamında profesyonel destek alınması gerekir. Ortamda ve kullanılan eşyalarda yapılacak olan temizlik tek başına onları yok etmek için yeterli değildir.

Susam böceği konusunda yaşanan pek çok ihmal vardır. Onların zararları hep görmezden gelinir. Bu çok büyük hatadır. Ama asıl hata onlardan kurtulmak için ilaçlama firmalarından destek almak yerine kendi ilaçlama yöntemlerini uyguluyor olmamız. Oysa insan sağlığına birçok olumsuz etkileri olan susam böcekleri ancak kendine özgü ilaçlama yöntemleri ile yok edilebilir. Bu durumda bize düşen doğru ilaçlama firmasının tespiti ve onlarla yapılacak çalışmalar. İlaçlama firmaları konusunda da birkaç cümle kurmakta yarar var. Maalesef ki birçok ilaçlama firması resmi şartların tamamını sağlamadan faaliyet gösteriyor. Onlara merdiven altı ilaçlama firması demek hatalı bir davranış olmaz ve onlar insanları genelde ucuz ilaçlama yaptıkları iddiası ile kandırıyorlar.

Susam böceği ile mücadele anlamında bizlerden destek alabilirsiniz. Çünkü bizler uzun zamandır İstanbul genelinde küçük böcekler ile mücadele kapsamında kendisini kanıtlamış ruhsatlı bir ilaçlama firmasıyız. Hem Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar kullanıyoruz hem de doğru ekipmanlar ile sizleri her türlü haşereden kurtarıyoruz. Eğitimli ilaçlama personellerimiz susama benzeyen böcekler ve diğer tüm zararlılar konusunda mutlak memnuniyet sağlamak amacıyla çalışmaktadır. İstanbul’un tamamına hizmet veriyoruz ve günün her saatinde faal bir işletmeyiz. Deniz İlaçlama olarak garantili ilaçlama hizmeti ile İstanbul’u tanıştırdık. Arayın ve susam böceği başta olmak üzere tüm haşerelerden, kemirgenlerden ya da sürüngenlerden kurtulun. Yaşam alanınız ne olursa olsun firmamızdan teklif almadan bir ilaçlama işletmesi ile anlaşmayın.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
26 Kez Okundu