SUSAM BÖCEĞİ SORUNU
Hayatımızı zindana çeviren bazı haşereler nedense yapılması gereken mücadele ile karşılaşmıyorlar. Halen sıradan temizlik ile ya da yüzeysel bir ilaçlama ile onlardan kurtulma ihtimalinin var olabileceği düşünülüyor. Oysa her hastalığın altında zararlı böceklerin olabileceğini unutmamak gerekir. Bu yeterli özveri gösterilmeyen böceklerden birisi de susam böceği olarak karşımıza çıkıyor. Görüntüleri aşırı ürkütücü olmadığı için olsa gerek onları yok etmek için yeterli mücadeleyi verdiğimiz söylenemez. Oysa son zamanlarda SUSAM BÖCEĞİ  sıklıkla karşılaşılan bir sorun. Hatta çözülmesi mutlak sorunlar arasında yer alıyor. Her haşere insan sağlığına zarar verir. Ya mikrop taşıyarak, ya kişinin kendisine ya da malzemelerine temas ederek ve en tehlikeli olanı ise direkt ısırıp kan ile temas ederek. O nedenle haşerelerle mücadele ertelenebilir ya da ihmal edilebilir bir durum değildir.

Susam böceği isminden anlaşılacağı üzere susama benzerliği ile bilinir. Zaten haşerelerde şekillerine ya da yaşadıkları yere göre isimlendirilmez mi? Susam böceği ilaçlama olmazsa olmaz gerekliliklerimiz arasında olmasına rağmen halen ortam ve malzeme temizliği ile bu zararlıdan kurtuluş sağlanabileceği düşünülüyor. Ama bu kesinlikle hatalı bir alışkanlık. Çünkü susam böcekleri doğru ilaçlama yapılmadan ortamdan yok edilemezler Hatalı yapılacak olan ilaçlamaların olumsuz etkileri de bu yazımızın bir konusu değil. Burada dikkat edilmesi gereken resmi koşulları sağlayan bir susam böceği ilaçlama firması bulmak ve ona ilaçlama işlemlerini yaptırmaktır. Tabi resmi şartlar en önemli gereklilik. Yoksa merdiven altı bir ilaçlama firmasına yen olma ihtimaliniz yüksek. Tabi bu firmanın sağlayacağı katkıyı da anlatmaya gerek bile yok.

Susam böceği sorunu ilk görüldüğünde ruhsatlı ilaçlama firmaları ile görüşmek, hatta onların sunacakları referanslar ile görüşmek gerekir. Böylece daha önce susam böceği sorunu çözme konusunda kabiliyetlerini öğrenir ve alınacak sonuç hakkında ön bilgi sahibi olmuş oluruz. Tabi ilaçlamayı yapacak olan kişilerin haşere türlerine hakimiyeti de önemli. Hatta kullanacakları ekipmanların standartlara uygun olması da elde edilecek sonucu pozitif yönde etkiler. Biz bu konuda sizlere mutlak memnuniyet vermeyi vaat ediyoruz. Firmamız Deniz İlaçlama İstanbul geneline hizmet veren ve güçlü referansları ile fark yaratan bir firmadır. Bizler günün her saati çalışıyoruz ve İstanbul’un tamamında sabit fiyatlar ile ilaçlama yapıyoruz.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
21 Kez Okundu