ŞANTİYE İLAÇLAMA HİZMETİ

Yaşam alanlarımızın şekillenmesinde, farklı teknolojilerin hayata geçirilmesinde büyük önem arz eden inşaat sektörünün devamlılık niteliğinde olan şantiye sahaları güvenlik ve hijyen açısından da denetlenmektedir. Ülkemizde şehir içi ve şehir dışı farklı amaçlara yönelik birçok şantiye sahası bulunmaktadır. Bu şantiye alanlarındaki personeller zamanlarının büyük bölümünü açık alanda geçirirler. İş güvenliği kadar sağlık bakımından da dinç olmaları önemlidir. Şantiye alanlarında görülecek herhangi bir salgın hastalık işin aksamasına, uzun süreler iş göremezliğe ve belki de şantiye alanının kapatılmasına bile sebep olabilir. Bu tür olayların yaşanmaması için şantiye ilaçlama hizmetinden yararlanmak en doğru seçim olacaktır. Bireysel olarak işçilerin ve diğer personellerin dikkat etmesi ne kadar önemliyse aynı şekilde ilaçlama hizmeti ile destek vermek de büyük önem taşır. Tabi yapılacak ilaçlamanın da Sağlık Bakanlığı onaylı, şantiye prosedürlerine ve şantiyedeki ihtiyaca binaen olmasına da dikkat etmek gerekir. Şantiye ilaçlama işlemi yapılırken hangi ilaçlama türünün yapılacağı öncen belirlenmelidir. İşçilerin kaldıkları yerlerde genel olarak bit, pire, sivrisinek, örümcek gibi haşereler bulunur. Yapılacak işlemlerden biri pire ilaçlama olmalıdır.

 

Şantiyedeki açık alanlarda ise özellikle fareler görülür. Kolayca saklanabilen ve her yere adapte olmayı başaran fareler için de fare ilaçlama işlemi yapılır. Fare istasyonları kurularak fareler bu alanlara çekilir. Açık alanları koruyabilmenin en bilinen yolu budur. Profesyonel hizmet ile yöntemin doğru uygulanması şantiye fare ilaçlama işleminin istenen sonuçları verdiği görülecektir.

 

Toplu yaşam alanlarının önemli örneklerinden olan şantiye alanları şehir merkezlerinden uzakta ise şantiye ilaçlaması için daha detaylı araştırmalar yapmak gerekir. Çünkü bu alanlarda şantiyelerin aksaması çok ciddi sorunlar oluşturabilir. Böcek ilaçlama işlemi aksatılmadan belirli süreler içinde şantiye güvenliği açısından yapıldığında risk en aza inecektir. Şantiye böcek ilaçlama için profesyonel hizmet veren, ilaçlama yöntemlerine hakim, tecrübeli firmalarla çalışmak en doğrusu olacaktır. Deniz İlaçlama bu konuda oldukça ilerlemiş ve şantiye ilaçlama hizmeti bakımından aranan firma haline gelmiştir. Sadece şantiye gibi açık alanlar değil neredeyse tüm ilaçlama yöntemleri ve haşerelere karşı hizmeti ile yüksek performans elde etmektedir.

 

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
5 Kez Okundu