PİREDEN NASIL KURTULURUZ?

Pirelerin kanatsız olduklarını ve 1600 civarında türünün olduğunu biliyor muydunuz? 1.5 mm’den 3.5 mm’ye kadar uzanan boyları neticesinde görülmeleri çok zordur. Özel yapıları sayesinde de memelilerin ve kuşların derilerine rahatlıkla tutunabilirler ve onların kanlarını emerek beslenirler. Tabi canlıdan canlıya da kolayca geçebildikleri için çok ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilirler. Dış parazitler grubunda yer alan pireler geçmiş dönemlerde sıkça duyulan veba hastalığının da başlıca taşıyıcılar arasında yer alırlar. Çoğunlukla kedi, köpek, kuş gibi canlılarda görülseler de insanlarda görülme sıklıkları da küçümsenecek boyutta değildir. Kan emerken kullandığı salgı nedeniyle ciddi kaşıntıya neden olan pire alerjik hassasiyeti olan kişilerde kızarıklık ve tahrişe neden olurlar. Pire sorunu önemsenmemesi durumunda ölümcül veba hastalığına neden olabilir.

Öyleyse düşünelim. PİREDEN NASIL KURTULURUZ. Özel tasarlanmış olan ayak yapıları sayesinde dünyanın en hızlı ivme kazanma özelliğine sahip olan bu canlıdan pire ilaçlama yapılmadan kurtulmak mümkün değildir. Pirelerin kendi boyutları dikkate alındığında en uzağa zıplayan canlılar olduğunu düşünürsek yapılacak ilaçlamanın da ne kadar özel yapılması gerektiğini anlayabiliriz. Bazı bilimsel araştırmalar pirelerin ağırlık ile hız oranları karşılaştırıldığında bir roketten 40 kat daha fazla hıza sahip olduğunu gösteriyor. Böylesine bir canlıyı uzman yardımı almadan yok etmek mümkün mü? Pireden nasıl kurtuluruz sorunun en net cevabı profesyonel bir ilaçlama firmasından yardım almaktır diyebiliriz. Tabi yeterli eğitimi sağlayan ve pire türleri konusunda yeterli deneyimi olan firmalardan destek almak da başlıca gerekliliktir. Kendinizin pire ilaçlama yapmasının bir çözüm sağlamayacağını anlatmak için pirelerin başka özelliğinden söz etmeye gerek bile yok.

Pirelerin verimli dişilerinin tek seferde elli civarında yumurta bırakabildiklerini düşünürsek üreme hızlarını da daha iyi anlayabiliriz. O zaman pireden nasıl kurtuluruz diye düşünmek yerine hangi ilaçlama firmasına evimizi ilaçlatırsak pirelerden kurtulabiliriz diye düşünmek gerekir. Biz Deniz İlaçlama olarak uzun yıllardır pire mücadelesi veriyoruz. Şimdilik İstanbul’un tüm ilçelerine destek veren bir firma olarak hem hesaplı hem de garantili ilaçlama yapıyoruz. Güvenliğinizi koruyarak yatığımız pire ilaçlama işlemleri ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz bizi günün her saatinde arama şansınız mevcut. Pirelerin vereceği zararlara maruz kalmamak için bizimle irtibata geçin.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
35 Kez Okundu