OKUL İLAÇLAMA HİZMETİ

Okul İlaçlama - Okullarda Haşerelere Dikkat!

Sürekli sirkülasyon ve hareketin yoğun olduğu yaşam alanlarının başında okullar gelmektedir. Okullar öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve diğer tüm çalışan personellerin vakitlerinin büyük bir kısmını geçirdikleri kalabalık alanlardır. Salgınlar, hastalıklar, haşereler ve kemirgenler okullarda sık sık karşılaşılan durum haline gelmiştir. Özellikle veliler salgın zamanlarında en büyük yayılmanın okullardan gerçekleştiğini belirtirler. Bu durumun değişmesi ve kontrol altına alınması ise okul ilaçlama işlemine bağlıdır. Okullarda eğitimin sürdürülmesi, okul kalitesi, öğrencilerin sağlığı, personelin çalışma ortamının temizliği çok önemlidir. Güvenilir ortamlarda çocuklarının eğitim almasını isteyen ebeveynler için okul ilaçlama hizmeti belirli aralıklarda yapılmalıdır. Okul ilaçlaması takvimi ya da süresi olmayan ilaçlama türüdür. Düzenli ve sık sık yapılması gerekmektedir. Çünkü okullar sürekli hareketin sağlandığı ve her yöntemin kullanılmadığı, dikkatin en yüksek seviyede olması gereken yerlerdir. Öğrencilerin sağlığı için profesyonel ilaçlama hizmeti alınmalı ve bu detaya dikkat edilmelidir.

 

Okullardaki her salgın, hastalık ya da enfeksiyon çok hızlı yayılır. Evdeki tüm nüfusa işler ve sırasıyla herkesi etkiler. Kış aylarında havaların soğuk olması, okullarda eğitim faaliyetlerinin devamlılığı yine hastalık ve salgın riskini artırmaktadır. Özellikle bit ve pireler bu zamanlarda çokça görülürler. Pire ilaçlama işlemi yapılmadan da kolay kolay yok edilemezler. Okullarda böcek ilaçlama dendiğinde akla en başta bit ve pireler gelir. Çünkü bit ve pireler çocukların vücutlarında kolaylıkla yer bulabilir ve yerleşerek uzun süre kalıcı olabilirler. Geçmişten günümüze bununla ilgili birçok örnek vardır ve önlem alınmadığında da çok hızlı yayıldığı bilinmektedir.

 

Bunun yanında bir de okullarda en sık rastlanılan türler farelerdir. Okul böcek ilaçlama işleminin yanında fareler için de mutlaka önlem alınması gereklidir. Saklanmakta hiç sorun yaşamayan fareler tüm alanlara adaptasyon sağlamaktadır.  Okul fare ilaçlama işlemine bu yüzden ihtiyaç duyulur. Özellikle okullardaki atıl alanları, depoları ve bodrumları kendilerine yer edinen fareleri fare ilaçlama yapmadan yok etmek mümkün değildir. Profesyonel ilaçlama hizmeti veren Deniz İlaçlama fareler ve diğer tüm kemirgenler için etkisi büyük ilaçlama türlerini özenli ve dikkatli şekilde uygulayarak başarılı sonuçlar almaktadır.

 

 

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
4 Kez Okundu