İLAÇLAMA TAHTA KURULARI

İnsan bedenini ısıran ya da kanını emerek beslenen haşerelerin sağlık açısından ne kadar tehlikeli olduğunu anlamak için uzman olmaya gerek yok. Bu böcekler hangileri dediğimizde insanlar genelde keneleri, sivrisinekleri ya da arıları örnek gösterirler. Ölümcül sonuçları olan kenelere karşı hassasiyet artmış olsa da diğer ısıranlara karşı yetersiz yaklaşımlar halen devam ediyor. Ama nedense insanların ısıran böceklerden söz ederken tahta kurusu türünden söz etmiyor olmaları da aslında bir eksiklik. Bunun nedeni tahta kurularının gece ortaya çıkmaları ve insanların onları pek görmüyor olmaları. Zaten gece ortaya çıkmaları nedeniyle değil mi onların yatak böcekleri diye adlandırılıyor olmaları. Oysa ilaçlama tahta kuruları için de bir zorunluluk. Hatta öyle ki tahta kuruları mutlaka uzmanlar tarafından ilaçlanmalı.

Her ilaçlamanın uzmanları tarafından yapılması gerekiyor elbet ama geceleri bizler uyurken ortaya çıkıp uyanık olduğumuzda karanlık alanlara saklanan böceklerin ilaçlanması için uzmanların gerekliliği daha aşikar. Tahta kuruları da geceleri aktif olan ve insanları ısırıp kanı ile beslenen bir canlı. Üstelik mikrop taşıma özelikleri de oldukça yüksek. Bu durumda ilaçlamanın ne kadar önemli olduğu bir daha ortaya çıkıyor. İnsanlar ne yazık ki sabahları vücutlarının bazı bölgelerinde kaşıntı, kızarıklık ile uyanabiliyorlar. Bunu sivrisinek ısırığı ile karıştırabiliyorlar. Ancak bu bölgelerde kanamalar oluyorsa, kabarıklıklar sivrisineğin ısırığından daha farklı ise ve ağrılar oluşabiliyorsa emin olun ki sebebi sivrisinek değildir. Bu durumda ilaçlama tahta kuruları için zorunluluk haline gelmiş olabiliyor.

Bu kapsamdan hassasiyet yanında ilaçlama firması seçimini de önemsemek gerekir. Öncelikle ilaçlama firmasının ruhsatlı olmasına özen göstermeliyiz ki bunu anlamak aslında çok kolay. Ruhsat belgelerini görmek isteyip dikkatlice incelemek gerekir. Eğer işletme belge sunmaktan imtina ediyorsa asla bu firmaya paranızı kaptırmayınız. İlaçlama tahta kurusu için olduğu kadar diğer canlılar için de geçerli bir zorunluluk. O nedenle bizler sadece tahta kuruları ile mücadele kapsamında değil diğer zararlıların muhtemel olma durumlarına göre sizleri yönlendiriyor olacağız. Deniz İlaçlama olarak sizleri her türlü haşerelerden kurtarıyoruz. Referanslarımızı incelmediyseniz geç kalmayın. Çünkü bizler sabit fiyatlar ile hizmet verip en uygun fiyatlı ilaçlamayı yapıyoruz. Mutlak müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
22 Kez Okundu