EVDE GECE ÇIKAN BÖCEKLER

Sağlık konusunda gösterdiğimiz hassasiyetlerde ne kadar haklıyız hiç düşünüyor muyuz? Mesela soğuk içecekler, dikkatli beslenme, yeterli aktivite ve gıda takviyeleri. Bunların hepsine karşı dikkat etmeye çalışıyoruz. Ama bunlardan daha fazla sağlık sorununa sebep olabilen evde gece çıkan böcekler hakkında ne kadar dikkatliyiz. Onlar hep masum gözümüzde. Yaptığımız mücadele ise tamamen amatörce. Marketlerden alınan ilaçlar ile böcek ilaçlama yapıyoruz Ortalıkta dolaşan bazı böcekleri yok ediyoruz. Ama yarın aynı böcekler ortaya çıkınca da söyleniyoruz. Oysa onlar ölümcül hastalıklara neden olabilen bazı mikropları dahi taşıyor olabilirler. Hatta gece çıkan böcekler insanlar uyurken direkt onlara temas edip hastalık bulaştırma sürecini de hızlandırabilirler. Bu denli olumsuzluğu olan bir canlıdan kurtulmak için profesyonel destek almanın zorunluluk olduğunu anlamak zor olmamalı.

EVDE GECE ÇIKAN BÖCEKLER için en doğru kurtuluş yöntemi ilaçlamadır ve bu ilaçlamayı da ruhsatlı ilaçlama firmaları yapması gerekir. Bu firmanın ruhsatlı olması da ayrı bir önem taşıyor. Çünkü böyle olmayan bir firmanın kişilerin kendisi yapacakları bir ev ilaçlama işleminden daha fazla katkı vereceğini asla bekleyemeyiz. Başkalarından duyduğumuz “ben şu ilaç ile ilaçladım, hiç bir şey kalmadı” gibi ifadeler artık geçmişte kaldı. Bunların yersiz bilgiler olduğunu özellikle kitle iletişim araçlarının çoğalması ve sosyal medya kullanımındaki artış sayesinde kolaylıkla öğrenebiliyoruz. Ayrıca resmi olarak tüm koşulları sağlayan bir böcek ilaçlama firmasının sağlık kurumları denetimi altında olduğunu da unutmamak gerekir. Bu çok değerli bir şeydir. Kullanılan ilaçlardan malzemelere kadar her şey beklentiler doğrultusunda yapılmak zorundadır ve böylece hem sağlıklı yaşam adına güvence sağlanır hem de gece çıkan böcek kabusu son bulur.

Sadece böceklerden değil, kemirgenlerden ya da sürüngenlerden kurtulmak için de mutlaka uzman desteği almanız gerekir. Bu konuda bizler mutlak memnuniyet ilkesi ile sizlere hizmet veriyoruz. Deniz İlaçlama olarak günün her saatinde aktif bir işletmeyiz. O nedenle de görülen böceğin gece ya da gündüz çıkıyor olmasını önemsemeden destek veriyoruz. Bizler İstanbul genelinde uygulamalar yapıyoruz. Hem de sabit fiyatlar ile ilaçlama işlemini gerçekleştiriyoruz. Evde olan böcekler sizlere zarar vermeden biz onları yok edelim. Size düşen ise sadece bizi aramak.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
47 Kez Okundu