EVDE ÇIKAN KÜÇÜK BÖCEK TÜRLERİ

Böcekler o kadar geniş bir kavramdır ki anlatmak için çok uzun zamana ihtiyaç duyulur. Ama en basit özetini şu şekilde yapabiliriz. Eklem bacaklılar sınıfından olup güncel tahminlere göre 30 milyon civarında böcek türü vardır. Say denilse sanırım 10-15 adet böcek türü sayabiliriz. Buradan anlaşılacağı üzere böceğin türünü bilmiyorsak vereceği zararı da bilemeyiz. Ama genel bir kanıya varacak olursak böcekler insanlar için ölümcül hastalıkların taşıyıcıları olabilirler. Bu nedenle EVDE ÇIKAN KÜÇÜK BÖCEK TÜRLERİ bizlerin sayabileceği sayılarda değildir. Zaten bunu düşünmekte gereksiz enerji harcamaktır. Bunun yerine böceklerin çok zararlı olabileceklerini bilmeli ve onların zararlarına maruz kalmamak için önlemler almalıyız. Bunun yolu ise ev ilaçlama işlemlerinden geçer.

Ev ilaçlamanın gerekliliği kadar uygulama şekli, kullanılan ilaçlar ve uygulayacak kişiler de çok önemlidir. Küçük böcekler üreme hızlarına bağlı olarak farklı bir ilaçlama yöntemi ile yok edilebilirken, konuşlandıkları alana göre de farklı bir ilaçlama yöntemi ile yok edilmeleri gerekebilir. Bu sebeple de evdeki küçük böcekler ile mücadele işini uzmanlarına bırakmak gerekir. Yani ruhsatlı ev ilaçlama firmalarına. Ruhsatlı diyoruz çünkü o kadar fazla türü olan bir canlıyı yok edebilmek için tek düze ilaçlama yollarına gidemeyiz. Bu yöntemleri ise eğitimli ilaçlama uzmanları bilirler. Tabi ruhsatlı olmalarının bir başka anlamı da Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile ev ilaçlama yapacakları gerçeğidir. Böyle olunca evde yaşayan böceklerin dışındaki canlılar ilaçlanma kaynaklı zehirlenmelere maruz kalmazlar. Tabi bunu engellemek için birtakım önlemler alınması gerekir ki bu önlemler konusunda yönlendirici olacak olanlar da ruhsatlı ve profesyonel ilaçlama firması çalışanları olacaktır.

Evde çıkan küçük böcekler bazen kullandığımız eşyalara temas ederler. Daha doğrusu başka ortamlardan aldıkları mikrobu bizim kullandığımız eşyalara taşırlar. Bunlara temas eden insanlar da kolaylıkla mikrobun etkisi altına girerler. Böyle olmaması için daha ortalığa mikrop yayılmadan böceklerden kurtulmak gerekmektedir. Bizler Deniz İlaçlama olarak sizleri her türlü böcekten kurtarıyoruz. Bizleri günün her saatinde arayabilir ve böceklerden kurtulmak için atılması gereken en büyük adımı atabilirsiniz. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız ve böceklerle savaşmak zorunda kaldıysanız bizleri aramayı unutmayın. Firmamız hem ruhsatlıdır hem de garantili ilaçlama yapmaktadır. Ayrıca faaliyetlerimizi cazip bedeller ile gerçekleştiriyoruz.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
36 Kez Okundu