Ev ilaçlamanın Önemi

Ev ilaçlamanın Önemi

Ev ilaçlamanın Önemi

Doğa içinde yaşam süren birçok böcek ve kemirgen türü evlerimizin içine ulaşabilir. Ev içlerinde görülen haşereler önlem alınmadığı zaman büyük sorunlara yol açmaktadır. Böcek ilaçlanın önemi tüm yaşam alanlarımızı kapsamaktadır. Deniz böcek ilaçlama,yılın her mevsimi ev ilaçlama hizmeti vermektedir. Ev içlerinde oluşan haşereleri eşyalarınıza ve en önemlisi sağlığınıza zarar vermeden yok ediyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı uygulamalarımız insan ve çevre sağlığını daima korumaktadır. Profesyonel böcek ilaçlama yasal ilaçlama izni bulunan firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir. İnsan sağlığı açısından böcek ilaçlama hizmeti verem firmaların TSE onaylı ilaçları kullanması gerekir.

Ev içlerinde bulunan böcekler hızla üremektedir. Çünkü böcekler eşyaların arasına gizlenir. Gizlendikleri alanda fark edilmeyen haşereler günden güne çoğalırlar. Eşyalarımıza ve sağlığımıza zarar veren haşereler profesyonel böcek ilaçlama yöntemleriyle yok edilmelidir. Yanlış uygulamalar ev içinde yer alan eşyalarımıza da zarar verecektir. Dolayısıyla amatör böcek ilaçlama uygulamalarından uzak durulmalıdır.

Ev içlerinde haşereler en çok mutfak, banyo, kiler ve eşya alarında görülmektedir.Ev ilaçlama uygulamaları yapılırken ilaçlama yapılacak alan detaylı bir şekilde taranmalıdır.Yüzeysel yapılan haşere ilaçlama uygulamaları başarılı sonuç vermez.Çünkü gözle görülen böceklerin ilaçlaması yeterli olmaz.Ev içinde gizlenen haşere larvaları da temizlenmelidir.Böcek ilaçlama şirketi tarafından uygulanacak ilaçlama yöntemleri,kullanılan ilacın haşerelerin gizlendiği her alana ulaşmasını sağlamaktadır.Garantili çözüm sunan ilaçlama servislerimiz %100 sonuca ulaşmaktadır.

Haşerelerin Evleremize En Çok Giriş Sağladığı Alanlar;

  • Açık bırakılan daire kapıları
  • Açık bırakılan cam ve balkon kapıları
  • Kırık kapı ve cam pervazları
  • Alışveriş poşetleri
  • Dışarıdan evimize giren eşyalar yoluyla

Ev içlerine gizlenen birçok haşere ve kemirgen türü eşyalarımızın bir süre sonra kullanılmaz hale gelmesine neden olmaktadır.Örneğin halı böceği, tahtakurusu, deri böceği, mobilya kurdu gibi haşere türleri eşyaları kemirerek beslenirler.Bu gibi böcekler eşyalarımıza büyük zarar verir.Maddi zararlara ve sağlık sorunlarına neden olan haşereleri evlerimizden uzak tutmak için profesyonel ilaçlama hizmeti almayı ihmal etmemelisiniz.İlaçlama servislerimiz haftanın 7 günü 24 saat haşere ve fare ilaçlama hizmeti vermektedir.Müşteri temsilcilerimize ulaşarak dilediğiniz zaman randevu alabilirsiniz.


BÖCEK İLAÇLAMA TALEP FORMU

İlaçlama Talep Edilen Böcek Türü

Daha Önce Başka Bir Firmadan İlaçlama Hizmeti Aldınız mı ?


Talep Gönder

709 Kez Okundu