DIŞ MEKÂN İLAÇLAMA

Dış mekân ilaçlama, böcek ilaçlama ve haşere mücadelesinin en zorlu sahalarından biridir. Bunun bariz sebebi diğer ilaçlama alanlarında olduğu gibi sahanın üstünde bir çatı olmamasıdır. Bunun yanı sıra ilaçlama uygulamalarında zararlı ve zararsız böcekleri birbirinden ayrıştırarak işlem yapmak ve bahçe ürününe zarar vermeden işlemleri tamamlamak gerekir.

Tüm haşereleri öldüren bir yöntemin ağaçlarınızda tozlanmayı sağlayan başta arılar olmak üzere diğer yararlı böcekleri de yok etmesi isteyebileceğiniz en son uygulamadır. Ya da ürününüz ihracat ürünü ise tüm meyve ve sebzenin ilaç artıkları yüzünden yabancı ülkenin gümrüklerinden geri dönmesi kâbusu yaşamak istemezsiniz.

Aslında haşere anlam olarak sadece zararlı böcekleri ifade etmez. Haşere insan sağlığına ve maddiyatına zarar veren tüm zararlıları belirtmek için kullanılan bir terimdir. Bu terimin tanımı içerisine kemirgenler, sürüngenler hatta bazı kuş ve yarasa gibi türlerini dahi girer. Bu sebepten doları DIŞ MEKÂN İLAÇLAMASI ve haşere mücadelesi uygulamaları sadece böcekler için yapılmaz. Başta fare gibi kemirgenler olmak üzere köstebekler ve dış mekânınıza ve ürününüze zarar veren diğer hayvan türleri için yapılır.

Açık alanda ilaçlama yapmak zahmetli ve zordur. Zararlıların türünü belirlemek, doğru ilacı doğru yöntemle uygulamak ve sağlığınızı tehlikeye atmadan ilaçlamayı gerçekleştirmek, uzmanlık ve deneyim ister. Bu yüzden profesyonel haşere ilaçlama firmalarından destek almak, en akılcı çözüm olacaktır. Böcek ilaçlamada uzman olan Deniz dış mekân ilaçlaması hizmeti alarak bahçenizi zararlılar için değil; kendiniz için doğal ve keyifli bir yaşam alanı haline getirebilirsiniz.

Böcek türüne en uygun ilaçlama yöntemi tercih edilerek tüm haşereler profesyonel bir şekilde ilaçlanmaktadır. İstanbul Deniz ilaçlama şirketi istenilen alanda haşere ilaçlama hizmeti sağlamaktadır. Tek bir uygulamada bile böcek haşerelerinin yok edilmesine fırsat tanıyan Avrupa- Anadolu ilaçlama firması olarak 7/24 kesintisiz böcek ilaçlama hizmeti sağlamaktadır.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
112 Kez Okundu