BOŞ EV İLAÇLAMA

Boş ev ilaçlama işlemi henüz eve taşınmadan yapılan işleme verilen isimdir. Genellikle boş evlerde hamam böcekleri, fareler, pireler gibi pek çok haşerat yaşayabilir. Bu nedenle boş evlerde henüz taşınmadan haşeratın türüne göre ilaçlama yapılmalıdır. Örneğin, fareden şüpheleniliyorsa fare ilaçlama yapılmalı; ya da en çok karşılaşılan hamam böceği şüphesi varsa hamam böceği ilaçlama işlemi yapılmalıdır.

İnsanların büyük çoğunluğu yeni bir eve taşınmadan genel bir temizlik yapar. Bu genel temizlik esnasında haşerat şüphesi görmezse ev ilaçlama işlemi yapmadan taşınır. Gözlerinizle görmeseniz de böcekler sizden önce o evde yaşıyor olabilir. Evimiz hiç kullanılmadı ilk sahibi biz olacağız, haşerat ne arar mı diyorsunuz? Bu konuda yanılıyor olabilirsiniz. Zira, taşınma esnasında sizinle gelebilirler. Nakliye araçlarının bir köşesine yerleşen fare olabilir ya da diğer böcek türleri de yerleşmiş olabilir. Bu yüzden evinize taşınmadan boş ev fare ilaçlama uygulaması yaptırmak da yarar vardır. Belki dehiç ummadığınız ve çok zor anlar yaşatacak pireler nakliye araçlarında yuvalanmayı severler. Bunun için ise pire ilaçlama yapılması isabetli olacaktır.

Tüm bahsettiğimiz bu haşerat ve böcek ilaçlama işlemleri haliyle kendi başınıza yapabileceğiniz bir uygulama kesinlikle değildir. Bu işlemler için mutlaka boş ev ilaçlama servisi tercih edilmelidir. Fare ilaçlama gibi haşerat ilaçlama işlemlerinizde sizlerin yöntemleri ya da etrafa koyduğunuz kapanlar koca bir zaman kaybıdır.

Tek başınıza mücadele edemeyeceğiniz tüm böcek ve haşeratlar için ve de evinize taşındığınızda bu haşeratların gazabına uğramamak için uzman bir boş ev ilaçlama firması ile iş birliği kaçınılmazdır. Bu işlem için seçilecek firmalara çok dikkat edilmelidir. Öncelikle firmaların yasal olup olmadığı, belgeleri kontrol edilerek ya da referansları incelenerek tespit edilmelidir. Eğer, yasal olmayan bir boş ev ilaçlama şirketi ile tanışırsanız sağlığınız büyük bir tehditle karşı karşıya olacaktır.

Deniz İlaçlama, yasal bir firma olarak sizlerin hizmetindedir. Firmamız, yasal olmasının yanı sıra Sağlık Bakanlığı onaylı ve % 100 orijinal ilaçlar kullanmaktadır. Böylece sizin ve canınız kadar sevdiğiniz evcil hayvanlarınızın sağlığını güvenli ellere teslim etmiş olacaksınız.

571 Kez Okundu