BİNA PİRE İLAÇLAMA

Pirelerin ve bitlerin gözle görülmesi çok zordur ve hayvanların tüyleri arasında kalan canlılardır. Pireler ile bitler kan emerek beslenir ve insanların üzerinde yaşadıklarında da uzun süre kalabilmeleri mümkündür. Dolayısıyla asıl yaşam alanların insanların vücutları değildir. Yalnızca beslenebilmek için insan vücudunu kullanabilirler ve buralara yuva kurmazlar. Bu canlılar da ciddi hastalık bulaştırabilir ve insanlar için risk teşkil edebilirler. Bina pire ilaçlama işlemi defalarca yapılması gereken ve tavsiye edilme oranı yüksek işlemlerdedir. Özellikle bahçeli evler ile bodrum katları için daha da gerekli olmaktadır. Binaların önlerinde hayvan dostlarımızın bulunması durumunda da binada görülmeleri çok daha yüksek olasılıklı olacaktır. Ayrıca beslenmeleri durumunda da insanlar üzerinden de binaların içine girebilirler. Bina pire böcek ilaçlama işlemleri aynı zamanda binada sadece pirelerin değil en ufak haşerelerin görülmesi durumunda da yapılması gereken ilaçlama türlerine başvuruda bulunmak olmalıdır.

Bazı binaların genişliğinden dolayı haşerelerin saklanacakları birçok yer vardır ve evlere buralardan girmesi de oldukça kolaydır. Bina pire fare ilaçlama servisleri bütün haşereler için önlemlerin alınması gerektiğini sürekli olarak iletmekte ve bina pire ilaçlama servisi haşerelerin girdikleri yerleri şu şekilde sıralamaktadır:

Açık kapıların ve camların aralıklarından,

Çatlaklar ile tesisat borularından,

Evdeki giderlerden,

Ahşap yarıklarından,

Alınan eşyalardan da binalara girerler. Bu durumda da ilaçlama yapılması gerekir. Fakat pireler genel olarak hayvanların üstünden insanlara ve yaşam alanlarına girerler. Bu yüzden bina pire ilaçlama firması en fazla evcil hayvanların yer aldıkları binalarda ilaçlama yaptıklarını belirtmektedir.

Yaşam alanlarında çok sık bir şekilde görüldükleri bilinen haşerelere karşı önlem alınıyor olsa bile istilanın gerçekleşmesi durumunda önlem alınması pek de etki etmeyecektir. Dolayısıyla geç kalınmaması ve hızlı bir şekilde bina pire ilaçlama şirketi ile anlaşma yapılması gerekmektedir. Deniz İlaçlama burada devreye girmekte ve 7/24 ihtiyaç duyulan her yerde ilaçlama hizmetine devam etmektedir. İlaçlamayı gerçekleştiren ekibe yapılacak en büyük destek de ilaçlamanın ardından hijyen ve temizlik kurallarına uyarak haşerelere karşı alınan önlemleri de yerine getirmek olacaktır.

 

 

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
61 Kez Okundu