FARELERLE MÜCADELE

Fare sorunu çoğu insanın korkulu rüyasıdır. Yaydıkları hastalıklar ayrıca fiziksel olarak da verebilecekleri zararlar aşikârken onlardan korkmamak mümkün değildir. Özellikle lağım faresi olarak geçen sıçanların burun, parmak, kulak gibi alanları kemirdiği bilinmektedir. Fare ısırıkları sodoko adı verilen bir hastalığa neden olmaktadır. Yaşam alanlarında gezerken bırakmış oldukları dışkı, tüy ve salyaları ise ölümcül hastalıklara davetiye çıkarmaktadır. Veba hastalığı fareler nedeniyle oluşmaktadır. Yine verem, humma, tifüs ve salmonellanın kaynağı da fare olabilmektedir. Yarattıkları sorunların büyüklüğü söz önüne alındığında fareler ile mücadele etmenin önemi çok büyüktür. Bir fare sorunu yaşadığını anlayan kişilerin vakit kaybı yaşamadan fare konusunda destek alması gerekmektedir. Fare mücadelesi hizmeti sunan profesyonel fare ilaçlama firmaları vardır. Bu firmalar fareler konusunda bilgi sahibi oldukları için en uygun fareler ile mücadele işlemini sağlamaktadır.

Bireysel olarak fareler ile mücadele etmek hem yorucu olacaktır, hem de yapılacak bir hata nedeniyle mücadele daha zor hale gelecektir. Bu nedenle fare sorunu yaşayan kişilerin işi uzman ellere bırakması ruhsatlı fare mücadelesi İstanbul firması seçimi yaparak işlemleri onlara bırakması gerekmektedir. Ruhsatlı İstanbul fare mücadelesi firmaları Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile ilaçlama sağlamaktadır. Yapılan ilaçlama işlemlerinin tümü “Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik”  hükümlerine uygun yapılarak insan sağlığı güvence altına alınmaktadır. İstanbul gibi büyük ilde hem Anadolu Yakası fare mücadelesi yaptığını iddia eden sahte firmalar hem de Avrupa Yakası fare mücadelesi yaptığını iddia eden sahte firmaların sayısı oldukça fazladır. Firmalar ile hizmet anlaşması yapmadan önce ruhsat kontrolü yapmak gerekmektedir. Gerekli ruhsatları yoksa yaşam alanları bu firmalara teslim edilmemelidir.

Fare mücadelesi yapmanız gerekiyorsa ve İstanbul’da bir firma arayışında iseniz Deniz ilaçlama ile çalışabilirsiniz. Adı geçen firma ruhsatlı bir firma olup, yapılan işlemlerin tümünde Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar kullanmaktadır. Sundukları hizmete garanti sunan ruhsatlı firmalar son teknoloji ürünler ile ilaçlama yaparak en zor noktalara bile ulaşmaktadır. Profesyonel hizmet uygun fiyatlar ile günün her saatinde ve haftanın her günü ruhsatlı firmalar tarafından sunulmaktadır. İş yerleri mesai saati dışında hizmet alarak günlük faaliyetlerinin aksamamasını sağlamaktadır.

 

 

 

 

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
129 Kez Okundu