EV BÖCEĞİ TÜRLERİ

Ev böceği sorunu yaşayanların sayısı oldukça fazladır. Ne yazık ki ev böcekleri kendilerine doğal yaşamda yer bulamadığı için insanların yaşam alanlarına dalmaktadır. Bu da biz insanları oldukça rahatsız etmektedir. Ev böceği türü ne olursa olsun bu zararlılar ile yaşamak doğru değildir. Çünkü biz yerlerde yaşadıkları için mikrop taşıma özellikleri fazla olan haşerelerden hızlıca kurtulmak gerekmektedir. Ev böceği türleri arasında yer alan kalorifer böceği,  hamam böceği olarak da bilinmektedir. Mücadelesi en zor böcekler arasında yer alan bu zararlıdan kurtulmak için muhakkak uzman ilaçlama hizmeti alınmalıdır. Özellikle rutubet sorunu yaşanan evlerde çıkan nem böceği oldukça küçük ve gümüş renginde bir zararlıdır. Görüntü olarak oldukça korkutan tüm ev böceği türleri insanların midesini bulandırmaktadır.

Pire,  uyuz ve bit gibi kan emerek yaşam sürmektedir. Hastalıkları kan emerek alan bu zararlı sağlıklı insanlara hastalık yaymaktadır. Ayrıca kan emerken açtıkları yaraların kaşıntısı ve döküntüsü nedeniyle oldukça can sıkıcı sorunlar yaratmaktadırlar. Karınca gibi basit bir türden tutunda en tehlikeli tür olarak bildiğiniz bir böcek türünden bile kurtulmak ancak uzman ilaçlama işlemi ile mümkündür. Evlerinde böcek sorunu yaşayanların çoğunlukla nitelendirmede kullandıkları isim renkleridir. Evimde sarı böcekler var, evimde kara böcekler var, yine evimde susam gibi susam böcekleri, küçük böcekler vb. var diyen insanların sayısı oldukça fazladır. Bu böceklerin hangi familyadan oldukları ancak uzman kişilerin yapacakları inceleme ile belirlenmektedir. Türünü tespit eden uzmanlar en başarılı sonuç alacakları ilaçlama kombinasyonunu hazırlayarak ilaçlama yapmaktadır. İlaçlama öncesi ve sonrası alınacak tedbirleri alarak zehirlenme vb. durumların ortaya çıkması engellenmektedir.

Ev böceği türleri arasında yer alan gözle görülemeyecek kadar küçük akar ya da mite de kurtulmak için ilaçlama gerektiren türler arasındadır. Ev böcekleri market veya eczanelerden alınan ilaçlar ile ilaçlandığında sadece gözle görünen böceklerden kurtulma sağlanmaktadır. Yuvalarında larvalarda yer alan yumurtaları imha için muhakkak profesyonel ilaçlama işlemi uygulanmalıdır. Tüm ev böceği çeşitleri için profesyonel ilaçlama hizmeti sunan Deniz İlaçlama gibi uzman ilaçlama firmaları ilaçlama hizmetini uygun fiyata ve garantili olarak sunmaktadır. Ayrıca 7/24 hizmet anlayışı söz konusu olduğu için çalışanlarında rahatlıkla hizmet alması mümkündür.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
295 Kez Okundu