AÇIK KAPALI ALAN İLAÇLAMA

İstanbul’un en ciddi sorunu desek ne dersiniz? Trafik mi? Kalabalık olması mı? Evet, bunların tamamı İstanbul’un ciddi sorunlarından. Peki, aklınıza hiç haşereler geliyor mu? Eğer cevabınız hayır ise yanlış düşünüyorsunuz. Çünkü İstanbul zararlı haşerelerin yuva noktalarından birisidir ve ne yazık ki yok etmek için yeterli çabalar da gösterilmemektedir. Yani hatalı ilaçlamalar yapılmaktadır. Özellikle de kapalı alan ilaçlama işlemi hatalı yapıldığında ne gibi ciddi riskler var bir bilseniz asla kalkışmazdınız. Haşerelerin kendilerinden bile zararlıdır. O zaman haşerelerin zararlarından söz edelim. Açık kapalı alan böcek ilaçlama işleminin hatalı yapılması ölümcül hastalıklara neden olabilecek kadar tehlikeli olan böceklerden bile daha zararlıdır. Açık kapalı alan pire ilaçlama işlemleri asla amatörce yapılmaması gerekir.

Açık alan ilaçlama işlemlerinde de geçerli olan hassasiyetlerden bir tanesi bireysel ilaçlama yapmak yerine iyi bir ilaçlama firması bulmaktır. İyi bir ilaçlama firması ise öncelikle resmi belgeli olmalıdır. Açık kapalı alanlarda ilaçlama hizmetleri veren firmalar genelde resmi belgeli olmayan ve ana amaçları para kazanmak olan firmalar. Onlar bireysel ilaçlamalardan daha fazla katkı sağlamayacaklardır. Sağlık Bakanlığı onaylı ilaç kullanmayacakları için de ilaçlama yapılan alanın çevresindeki herkesi riske sokacaklardır. Ama ruhsatlı olan AÇIK KAPALI ALAN İLAÇLAMA firması tamamen profesyonelce ilaçlama yapacaktır ve Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar kullanarak bir miktarda olsa ilaçlamanın olumsuzluklarını ortadan kaldıracaktır. Tabi ki bir de kullandıkları açık kapalı alan fare ilaçlama firması resmi belgeli olunca standartlarda malzemeler ile uygulama yapacaklardır.

Açık kapalı alanlarda ilaçlama yaparken standartlara uygun ekipman kullanmak öldürülmesi zor olan haşereler yumurtaları ve larvaları ile birlikte yok edilecektir. Bizler uzman kadrosu ile Anadolu Yakası ilaçlama firması olarak tanınıyoruz ama Avrupa Yakası ilaçlama işlemlerinde de fiyat farkı gözetmeksizin işlem yapıyoruz. Garantili İstanbul ilaçlama faaliyetlerimizden 7/24 saat yararlanabilirsiniz. Bizler garantili ilaçlama yapıyoruz. Üstelik de kaliteli hizmeti ucuz fiyatlarla birleştirdik. Bizler uzman ziraat teknikerlerimiz ile mutlak memnuniyet vermek için buradayız. Deniz İlaçlama ile irtibata geçmek için belirli bir saati beklemeyin. Çünkü biz günün her saatinde aktif çalışmaktayız ve bizlere istediğiniz an ulaşıp ilaçlama hizmeti ile ilgili bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

 

 

 

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
257 Kez Okundu