PİRE NASIL GEÇER?

Hayatımızı bazen kabusa çeviren zararlı haşerelerin arasında en büyük alanı muhtemelen pireler kaplıyordur. Pireler gerçekten de çok zararlı ama bir o kadar önemsiz görülen canlılardan. Onları kabusa çeviren ya da çevirmesi gereken ana etmen farklı kişilerin kanları ile temas edip bizlerin de kanına temas edebilme ihtimali. Ne kadar da korkunç değil mi? Aynı enjeksiyon iğnesi ile birden fazla kişiye enjeksiyon yapılması gibi bir şey. Hastalıkların geçişinde en etkili yöntem değil mi kan teması. O zaman pireye çözüm nedir? Aslında fazla düşünülmesi gereken bir durum değil. PİRE NASIL GEÇER diye sormayı bırakıp, doğru ilaçlama nasıl yapılır sorusuna yoğunlaşmalıyız. Ama burada da ilaçlamayı kendimiz yapacağımız anlamı çıkmasın. Pire ilaçlama uzmanları tarafından ve profesyonelce yapılması gerekir.

Bir ilaçlama firmasının profesyonel olması demek o firmanın resmi koşulları sağlayan, ruhsatlı, eğitimli ekiplerden kurulmuş olması demektir. O zaman pire için çözüm arıyorsak kesinlikle önceliğimizi doğru ilaçlama firmasının bulunmasına vermeliyiz. Kendimiz asla ilaçlama yapmaya kalkmamalıyız. Doğru ilaçlama firmasını bulmak ise sanıldığı kadar zor değil. İki ana koşul var. Ruhsat, tecrübe. Tabi bu koşullar da kendi içlerinde farklı ihtiyaçları karşılıyor. Örnek vermemiz gerekirse bir ilaçlama firması ruhsat şartını yerine getirmiş ise Sağlık Bakanlığı onaylı pire ilaçları kullanacaklardır. Ayrıca bazı ekipman standartları vardır ve ruhsatlı olması demek bunların da yerine getirildiği anlamı taşır. Pire nasıl geçer sorusu yerine ruhsatlı firma nasıl olur diye sormak daha akıllıca bir yaklaşım. Ama cevabı basit. Resmi belgeleri sizlere sunmaları yeterli olacaktır.

Doğru ilaçlama firması olmanın diğer bir koşulu da deneyimdir. İlaçlama firmasının çalışanları pirelerin türlerini bilmiyorsa, iki böceği birbirinden ayırt edemiyorsa nasıl doğru bir ilaçlama yöntemi belirleyebilir ki. Pire için çözüm doğru zamanda doğru firmanın ilaçlama yapmasıdır. Doğru zamandan kastımız insanların sağlıklarına zarar vermeyecek önlemlerin maksimum alınabildiği saat aralığını kastediyoruz. Bu durumda ilaçlama firmasının her saatte aktif olan bir firma olması gerektiği ortaya çıkmıyor mu? Biz pire nasıl geçer sorusunu akıllarınızdan çıkarmak için 24 saat çalışan bir ilaçlama şirketiyiz. İstanbul genelinde hizmet verirken sabit ve ekonomik fiyat ilkesi ile de mutlak memnuniyet kazanmaktayız. Deniz İlaçlama olarak pire mücadelenizde yanınızdayız.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
22 Kez Okundu