BÖCEK İLACI

Sağlıklı yaşam adına yaptığımız birçok hata var. Bunları her alanın kendi uzmanının anlatması gerek. Ama biz BÖCEK İLACI konusunda yapılan hataların insan sağlığına olumsuz etkilerini anlatabilecek yeterliliğimiz mevcut. Böcek ilaçları tamamen zehirli olup sıvı ya da gaz olarak uygulanan, yeterli önlemler alınmaması durumunda hayat kayıplarına kadar sonuçlar doğurabilen bir kimyasaldır. Bu nedenle de böcek ilacı uygulamaları uzmanları tarafından yapılması gerekir ve uygulama esnasında, öncesinde ve sonrasında da bazı önlemler alınması gerekir. Böcek ilaçlama işlemi amatörce yapılamaz ve yapılmamalı. Her platformda böcek ilacı şirketi ya da diğer uzman ilaçlama şirketleri ile çalışın, asla kendiniz ilaçlama yapmayın diye sıklıkla uyarsak da konuya halen ciddi yaklaşmayan insan sayısı da az değil.

Peki; insanlar kendileri neden ilaçlama yapmasın diyoruz. Böcek ilaçlama için kullanılacak ekipmanların bazı standartları sağlaması gerekir. Bu standartları sağlayanlar ise ruhsatlı ilaçlama firmalarıdır. Bu nedenle amatörce yapılacak olan uygulamalarda kullanılan ekipmanlar da amatörce olacaktır. Bu durumda hem ilaçlamayı yapan risk altında olacak hem de böcekler yok edilemeyecektir. Hatalı kullanılacak böcek ilacı riskini de unutmamak gerekir. Sağlık Bakanlığı onaylı olmayan ilaçların insanlarda ölümcül etkisi olurken var olan böceklere de etki etmeyecektir. İnsanlar bunu genelde daha az maliyetli olacak diye tercih ediyorlar ama gördüğünüz üzere; aslında işlem çözümlenemediği için ne yazık ki tekrarlanan ilaçlama gereklilikleri başlayacak ve maliyetler artacaktır. Burada ilaçlama kaynaklı olarak zehirlenmelerin olmadığını varsayarak konuşmaktayız.

Böcek deyip geçiyoruz bazen de ama böcekler ölümcül hastalıkların taşıyıcısı olabiliyorlar. Bu nedenle böcek ilacı uygulaması son derece dikkat edilerek ve uzmanları tarafından yapılmalı. Tabi bir ilaçlama firması seçerken o firmanın ruhsatlı olmasına da dikkat etmek gerekir. Aksi durumda kendi ilaçlamamızda elde ettiğimiz sonuçlar ruhsatsız firmanın yapacağı ilaçlamada da karşımıza çıkacak. Ayrıca ilaçlama firmasının referansları ile de görüşmekte yarar var. Çünkü farklı haşere türlerinde farklı uygulama yapılması gerekiyor olabilir. Bu durumda böcekleri tanıyıp hangi ilaç ve yöntemleri kullanacağı kararını verebilecek yeterliliğe sahip firmalardan yardım almalıyız. Deniz İlaçlama olarak bizler günün her saatinde sizlere ilaçlama hizmeti veren bir işletmeyiz. Üstelik İstanbul’un tamamında sabit fiyatlarla çalışmaktayız.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
20 Kez Okundu