KİTAP BİTİ İLAÇLAMA

Küresel ısınma ile birlikte mevsimler değişmiş bu durumda haşere sorunlarını artırmıştır. İlaçlama firmalarına olan talep de artmıştır. İnsanlar yaşam alanlarını istemediği misafirlerle paylaşmaktadır. Kitaplarımız bile bu istenmeyen misafirlere yem olabilmektedir. Kitap biti kitaplarda delikler açan minicik canlılardır. 126 türü olan bu zararlı açık kahve, sarımtırak kahve, siyah ve beyaz renklerde olabilmektedir. Dünyanın her yerinde yaşayabilmektedir. En büyük olanın boyu 6 mm’dir. Uzun ip şeklinde antenleri vardır. Rutubetli ortamlar tüm haşereler gibi onların da ilgisini çekmektedir. Özellikle uzun süre temizlik yapılmayan kitap raflarında bu sorun ortaya çıkmaktadır. Genellikle yeni alınmış bir kitap yumurtaları evlerimize taşımaktadır. Dişi kitap bitleri yaz aylarında 60 yumurta bırakmaktadır. Her yumurta 21 günde oluşumunu tamamlamaktadır. Sorun böylelikle gün ve gün büyümektedir. Ortalama bir kuş bitinin 110 gün yaşama ömrü bulunmaktadır.

 

KİTAP BİTİ İLAÇLAMA hizmeti alınacak firmaların ruhsatlı firmalar olması gereklidir. Ruhsatlı firmalar Sağlık Bakanlığı’nın haşere ile mücadele yönetmeliğine uygun kitap biti ilaçlaması yaptığı için temiz ve doğru bir ilaçlama gerçekleştirilir. Ruhsatlı kitap biti ilaçlama şirketi ilaçlama yaparken Sağlık Bakanlığı onaylı kaliteli ilaçlar kullanmak zorundadır. Ruhsatsız kitap biti ilaçlama servisi hiçbir ilaçlama yapmaya resmi olarak yetkili değildir. Kar amacı ile kurulmuş bu firmalar insan sağlığını önemsememektedir. Basit bir pompa ile gelişigüzel ilaç püskürtmeyi ilaçlama sanan bu firmaların sundukları hizmette başarı elde edilmesi imkansızdır. Ayrıca kullandıkları kalitesiz malzemeler ile zehirlenme durumlarına da neden olmaktadırlar. Her işlem doğru ellerde gerçekleştirildiğinde başarı elde edilmektedir. Sorun yaşayanlar ilaçlama hizmetini muhakkak ruhsatlı kitap biti ilaçlama servislerinden almalıdır. Ayrıca tekrar bir haşere ve kemirgen sorunu yaşamamak adına temizliğe dikkat edilmeli, açık yiyecekler bırakılmamalı, kuytu alanlar düzenli kontrol edilerek sorunların önüne geçilmelidir.

 

İstanbul’da ilaçlama servisi oldukça fazladır. Bu servisler arasından kendinize ruhsatlı olanlar listesi yaparak hangisi ile çalışacağınıza karar verebilirsiniz. Deniz ilaçlama her türlü haşere ve kemirgen için ilaçlama hizmeti sunmaktadır. Kokusuz, kokulu, sıvı ve jel gibi farklı ilaçlama işlemleri gerçekleştiren firma soruna göre ilaç ve yöntem kombinasyonuyla kaliteli hizmet sunmaktadır 7/24 açık olan firma garantili hizmet vermektedir.

İLETİŞİM FORMU
* Size Nasıl Ulaşmamızı İstersiniz?


Gönder
377 Kez Okundu